Akşehir Final Eğitim Kurumları, her yıl Fen Liselerine ve nitelikli liselere en fazla öğrenci gönderen okul olma unvanını, bu sene de devam ettirdi. Sınav sonuçlarını değerlendiren Akşehir Final Okulları Genel Müdürü Mehmet Ateş; açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Amacımız, öğrencilerimizi Fen Liselerine veya nitelikli liselere yerleştirirken aynı zamanda çocuklarımıza bu süreçte iyi bir eğitim de verebilmektir. Daha da önemlisi; mutlu ve gelecekten umutlu nesiller yetiştirmektir. Bu sınavın sonucu ne olursa olsun, onlar bu ülkenin geleceği için çalışan bir nesil olmalıdır.

Tüm öğrencilerimiz, ilimizin Fen Liselerine ve nitelikli liselere yerleşecek puanı almış ve yerleşmiştir. Bu zorlu pandemi sürecinde azimle çalıştıkları için tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve onlarla gurur duyuyoruz.

Akşehir Final Okulları’nda görev yapan eğitim neferleri, pandemi sürecine rağmen zor şartlarda üzerlerine düşen sorumlulukları fazlasıyla yerine getirdiler. Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen ailelerini, tüm öğretmen, idareci ve eğitim personelini yürekten tebrik ediyor, hepsine çok teşekkür ediyorum.

Akşehir Final Okulları’nın değerli velileri; bizlere inandınız, güvendiniz, sizlere de teşekkür ediyorum ama en önemlisi Akşehir Final Okulları’nın evlatları; sizinle gurur duyuyorum, yolunuz açık olsun. Unutmayın ki başarı asla tesadüf değildir.”