Akşehir’de eğitim öğretimde üst düzey başarılara imza atan ve çıtasını her yıl yükselten Akşehir Final Eğitim Kurumları, “Başarı Asla Tesadüf Değildir” sloganına yine sadık kaldı. 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre; Akşehir Final Eğitim Kurumları, öğrencilerinden yaklaşık yüzde 80’ini üniversiteye yerleştirdi.  

Sınavlara hazırladıkları öğrencilerini ideallerine kavuşturduklarını belirten Akşehir Final Eğitim Kurumları Lise Müdürü Fatih Özer, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“YKS sonuçlarına göre adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, 2022-YKS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanarak açıklandı. Akşehir Final Eğitim Kurumları olarak; Tıp, Hukuk, Eczacılık, Mühendislik fakülteleri başta olmak üzere öğrencilerimizi güzel bir üniversite ve bölüme yerleştirmenin haklı gurur ve sevincini yaşıyoruz. Mezun ettiğimiz öğrencilerden yaklaşık yüzde 80’i bir üniversiteye yerleşti. Halen güncellemeler de devam etmektedir.

Kazanan tüm öğrencilerimizi, ailelerini, velilerini, öğretmenlerimiz ve idari kadromuzu tebrik ediyorum. Öğrencilerimize, çıktıkları eğitim yolunda yine üst düzey başarılar diliyor ve başaracaklarına içtenlikle inanıyorum. Yaşanan ve yaşatılan bu mutluluğun hayırlı olmasını temenni ediyorum.”