Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı final yarışmasının sonunda Bahçelievler Ortaokulu birinciliği elde ederken, Hacı İbrahim Veli Ortaokulu ikinci, Adsız Sedat Sezgin Ortaokulu da üçüncü oldu.

Final yarışmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Topaloğlu; organizasyonda görev alan jüri üyesi, bilgisayar formatör ve sunucu öğretmenlere Akşehir Belediyesi tarafından verilen hediyeleri takdim etti.

Centilmence Paylaşım

Bahçelievler Ortaokulu’nun sosyal medya hesabında yer alan “VE ŞAMPİYONUZ...” başlıklı paylaşımda; “Haydi Bil Bakalım genel kültür ve bilgi yarışmasında Akşehir 1.’si olarak ilçemizi Konya’da temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarının kahramanları olan öğrencilerimizi, emek veren öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyor, Konya finallerinde başarılar diliyoruz. Finalde rakibimiz olan Hacı İbrahim Veli Ortaokulu ve Adsız Sedat Sezgin Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerini, emek ve başarıları için gönülden tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi.