Bu sene ikincisi düzenlenen “Bayramda Çocuklar Gülsün-2” isimli etkinlikte, Tarık Buğra Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve öğretmenleri arasında düzenlenen yardım kampanyasıyla Çamlı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri için bayram hediyeleri dağıtıldı. Düzenlenen yardım kampanyasına, okul içinden ve dışından çok yoğun bir katılım sağlandığı öğrenildi. Çamlı Mahallesi’ndeki okulun; anaokulu, ilkokul ve ortaokul olmak üzere tüm kademelerindeki toplam 126 öğrencisine kıyafet ve ayakkabı temin edilirken bayram hediyeleri, geçtiğimiz Çarşamba günü Çamlı Mahallesi’nde düzenlenen toplu bayramlaşma ile öğrencilere ulaştırıldı.

Yapılan bayramlaşma ve hediyeleşme etkinliğine; Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Barbaros Topaloğlu, Şube Müdürü Osman Ali Kemik, Akşehir Tarık Buğra Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Cevat Bozgöz, projeyi yürüten öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Topaloğlu, projeyi hazırlayıp yürüten öğrenci ve öğretmenler ile projeye katkı sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür ettiği konuşmasında, dayanışma ve yardımlaşma açısından bu gibi projelerin önemini vurguladı.

Okul Müdürü Cevat Bozgöz de yaptığı açıklamada; “Hepimiz biliyoruz ki bizim yetiştiğimiz kültürde ve inançta “çocuk sevindirmek” çok özel ve önemli bir yere sahiptir. Bu anlayışla hareket ettiğimiz bu projede tek hedefimiz çocuklarımızın yüzünü güldürmekti ve etkinlik esnasında bu hedefe ulaştığımızı görmüş olduk. Öğrencilerimizi tepeden tırnağa giydirdiğimiz bu etkinlik sayesinde bayram sevincini ve heyecanını erkenden yaşamış, yaşatmış olduk. Projemiz kapsamındaki yardım kampanyasına katkı sağlayan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederim.  Projeyi hazırlayan ve yürüten ekibimizde yer alan öğretmenlerimiz İbrahim Önder, Burcu Totan, Hediye Seven, Bilge Gürlek Madran, Şenay Birim ve Müdür Yardımcımız Serkan Oğuz’a da ayrıca teşekkür eder, bu tür yardımlaşma ve dayanışma etkinliklerinin devamlılığını dilerim” ifadelerine yer verdi.