“BAŞARI TESADÜF DEĞİL”
Akşehir Lisesi Biyoloji Öğretmeni Elif İnce’nin kurucu üye olarak okul adına yürüttüğü e-Twinning projesi çalışmaları; ulusal düzeyde Ankara, Düzce, Gaziantep ve Kayseri’den proje ortaklarıyla birlikte devam ediyor.

“Akademik Başarıyı Arttırmada WEB2.0 Araçlarının Kullanımı-BİYOLOJİ ve WEB2.0 ARAÇLARI” adlı proje çerçevesinde öğrenciler; insan vücudundaki sistemler ve organlara dair her ay farklı bir konuda poster çalışması yapıyorlar.
Projeye dair bir değerlendirmede bulunan Okul Aile Birliği Başkanı Candaş Ökesli, okulun zorlu pandemi sürecinde dahi akademik çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirterek; “Okulumuz, başarının tesadüf olmadığını veli-öğrenci-öğretmen iş birliği ile bir kez daha kanıtladı” dedi.
Akşehir Lisesi Okul Aile Birliği ile Okul Müdürü Mehti Aslanboğa; projede emeği geçen ve katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ettiler.
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!