Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na gönderilen toplam 40 bin TL tutarındaki eğitim yardımı, Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz’ın da aralarında bulunduğu heyetle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.





Akşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, Akşehir’e yeni atanan Kaymakam Ahmet Sait Kurnaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Aralarında Kaymakam Kurnaz’ın da bulunduğu heyet; TOBB tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerin kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanan paketleri; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, Akşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Onur Kafalı ile birlikte ilgili Okul Müdürlerine teslim etti.





Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz; Akşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, TSO Meclis Başkanı Abdurrahman Ağaçlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ender Kalkan ve Mustafa Yaşar Özden ile Yönetim Kurulu Üyeleri Tacettin Akkuş, C.Onur Keskin ve Erol Erdem’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. TOBB ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasının eğitime sağladıkları katkının önemine dikkat çeken Kaymakam Kurnaz, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının ülkemize ve ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.





Başkan Ahmet Emin Makascı; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Akşehir TSO olarak eğitim camiasının yanında olduklarını belirterek, eğitim ve öğretim faaliyetlerine her zaman destek vereceklerini söyledi.