31’inci mezuniyet yılında 162 mezun veren okulun mezuniyet töreni; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Töreninin açılış konuşmasını, Yüksek Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Şahin yaptı.

Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı Birincisi Savaş Kaşlı, bir konuşma yaparak yaş kütüğüne plaket çakarken, geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle mezuniyet töreni yapılamayan 2020-2021 Akademik Yılı mezunları adına da geçtiğimiz yılın birincisi Özlem Karataş yine yaş kütüğüne plaket çaktı. Mezun olan 162 öğrenciye ve dereceyle bitiren öğrencilere plaket ve diplomaları, programa katılan protokol tarafından verildi.

Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Akşehir Kaymakamı İsmail Küreci, Belediye Başkanı Vekili Av. Mehmet Serhat Arslan, S.Ü. Akşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Şahin ve S.Ü. Yunak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Kadir Öztaş ile İYİ Parti Akşehir İlçe Başkanı Mehmet Emre, AK Parti Akşehir Gençlik Kolları Başkanı Emre Çavdar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katılırken, aileleri de öğrencileri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.