1989-1990 Eğitim Öğretim Yılında öğretime açılan Akşehir Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesi, üniversite sınavlarındaki en yüksek başarısına imza attı. Geçtiğimiz yıllarda da pek çok öğrencisini üniversitelerin çeşitli fakültelerine yerleştirme başarısı yakalayan lise, bu sene de 90 öğrencisini çeşitli fakültelere yerleştirmenin haklı gururunu yaşadı.

Akşehir Anadolu Lisesi öğrencileri tercihlerini; 2 öğrenci Tıp, 9 öğrenci Hukuk, 2 öğrenci Eczacılık, 3 öğrenci Diş Hekimliği, 19 öğrenci çeşitli Mühendislikler, 3 öğrenci Mimarlık, 2 öğrenci İç Mimarlık, 1 öğrenci Veteriner Fakülteleri, 1 öğrenci Hava Harp Okulu, 2 öğrenci Hava Astsubaylık M.Y.O., 21 öğrenci Öğretmenlik, 4 öğrenci Hemşirelik ve 21 öğrenci de PDR, Mütercim Tercümanlık, Psikoloji, Tarih, Gastronomi gibi fakülte ve bölümlerden yana kullandılar.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Okul Müdürü Hacı Kamil Tunçez; “Bir buçuk yıldır süren salgına rağmen bu başarıyı yakalayan ve bizi gururlandıran öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Bu öğrencilerimizle bağını koparmayan, onlara destek olan öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Bu başarıda payı olan öğretmenlerimizi, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyorum. Akşehir Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesi olarak biz, yeni ve daha güzel başarılara imza atacağız“ dedi.