2021 Afet Yılı etkinlikleri kapsamında, ilk etapta 738 ve ikinci aşamada da 843 personel için düzenlenen eğitimlerde görev alan AFAD Gönüllü Eğitmenleri ile eğitimlerin gerçekleştirildiği okul ve kurumlar şöyle sıralanıyor:

*İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Güvenliği Uzmanı Halil İbrahim Şahin: İlçe Milli Eğitim, Akşehir BİLSEM, Akşehir RAM ve Nasrettin Hoca Özel Eğitim Uygulama Okulu.

*Şehit Özden Çınar MTAL Müdür Baş Yardımcısı Osman Özal: İsmet İnönü MTAL ve 24 Ağustos Ortaokulu.

*Ilıcak İlk-Ortaokulu Müdür Yardımcısı Selim Şatır: Tarık Buğra İlkokulu ve Nasrettin Hoca MTAL.

*Yıldırım İlkokulu Müdürü Okan Aydar: Atatürk Ortaokulu.

*Yıldırım İlkokulu Müdür Yardımcısı Yadigar Beşcan: Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu ve Mehmet Türkmen İlkokulu.

*Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer İlk-Ortaokulu Müdürü Mehmet Akca: Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesi ve Tarık Buğra Sosyal Bilimler Lisesi.

*Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer İlk-Ortaokulu Öğretmeni Cennet Yüzer: Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi, Şehit Ümmet Ufacık Mesleki Eğitim Merkezi ve Atakent İlk-Ortaokulu.

*Tornacı Erol Cumbul MTAL Öğretmeni Kenan Arslan: Saray İlkokulu, Şehit İsmail Cem Yakınlar MTAL ve Şehit Muhammet Fatih Safitürk Anadolu İHL.

*Tornacı Erol Cumbul MTAL Öğretmeni Selim Bağ: Ortaköy Cumhuriyet İlk-Ortaokulu, Doğrugöz Ortaokulu-İHO, 75.Yıl Öğretmen Emel Türkoğlu Ortaokulu, Beşkavak ve Gölçayır İlkokulları.

*Yaylabelen Gazi Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu Öğretmeni Gülşah Kaya: Nimetullah Nahçivani İHO ve Akşehir Lisesi.

*Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer İlk-Ortaokulu Öğretmeni Hafize Kaya: Nasreddin Hoca ve Haydar Tuna İlkokulları ile Mehmet Akif Ersoy İHO.

*Selçuk Şehit Yunus Ertürk Anadolu Lisesi Öğretmeni Hakan Arslan: Hüseyin Tekiner İlkokulu, Şehit Osman Aydoğan Halk Eğitimi Merkezi, Şehit Öğretmen Gürkan Arıtürk MTAL, Akşehir Şehit Nebi Arslan Öğretmenevi ve ASO.