Kadının kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını söyleyen Ahmet Bozkurt, polis ifadesinde hakkını mahkeme yoluyla arayacağının bildirilmesi üzerine hiçbir şey yapamadığını katıldığı TV programında söyledi.

2 yıl boyunca kadının kendisiyle yaşadığını söyleyen Bozkurt, tüm eşyalarının evinden boşaltıldığını ve Çankırı’ya götürüldüğünü iddia etti. Kadının 6 aylık evli olduğunu söyleyen Ahmet Bozkurt, önceki kocasının da kendisinin üzerine kuma getirdiğini, ev eşyalarını da kendi tuttuğu nakliyeci ile taşındığını iddia etti. Kadının vefat eden babasına Akşehir’in Çamlı Mahallesi Mezarlığı’nda yeni bir mezar yaptırdığını açıkladı.

İhanet suçlamasıyla kadının polise başvurması sonucu durumdan haberdar olduğunu ve tanıştığı kadına ev satın almayı düşündüğünü söyleyen Ahmet Bozkurt, daha sonra evden vazgeçip kendi rızasıyla altın aldığını söyledi.

Ahmet Bozkurt’un programın sonlarına doğru beraber yaşadığı Mine T.’yi hala sevdiğini itiraf etmesine sunucunun ve stüdyoda bulunanların bir anlam veremedikleri görüldü.