SON SEÇİM GÖSTERDİ Kİ; GERÇEK GÜN GİBİ ORTADA ve BAŞKA SÖZE HACET YOK!

HABER / YORUM : Ümit Aykut ŞENER

10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılan ‘Cumhurbaşkanlığı Seçimi’ sonuçlarından sonra ‘Akşehir Halkı’nın kullandığı oylardan sonra açılan sandıklardan çıkan oylar 8 Ağustos 2014 tarihli gazetede yayımlanan “Akşehir Belediyesi’nin Borcu Nedir?” başlıklı yazımın ne kadar doğru olduğunun da bir kanıtıdır. Çünkü gerçek acı da olsa gerçektir!

Kaldı ki kaleme aldığım önceki yazıma ait tepkilerin %99’u aralarında AK Partililerin çoğunlukta olduğu kamuoyunca OLUMLU karşılanmıştır. Yine söylüyorum ki, ‘Yanlıştan dönmek ERDEM’dir.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde, ‘HALKA’ rağmen kendi menfaatleri doğrultusunda tercihlerini yapanlar bunun yanlış olduğunu sandıklar açıldığında fark ettiler ve gece saat 24.00’e kadar hem kendilerini hem de partililerini diken üstünde tuttular. Bu durum Akşehir için hiçte normal değildi. Belki, yüzde 46.8’lik oy oranı seçimi kazanmaya yetmişti ama ilerleyen günlerde gün gibi aşikâr olacak sorunları da beraberinde getirmişti.

1 Ağustos 2014 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları açıklandığında ise sonuçlar AK Parti açısından memnuniyetle karşılandı. Çünkü sandıktan çıkan oy oranı ‘yüzde 60.8’e ulaşmıştı. İki seçim arasındaki bu farkın ise Akşehirli seçmene bir dayatma olmamasından kaynaklandığını herhalde ‘DALTON’ lar geçte olsa anlamıştır.

Halk farkında, sağduyulu AK Partililer de farkında. Üstelik son seçim gösterdi ki; gerçek gün gibi ortada ve başka söze hacet yok!

Pazar günkü seçim sonuçları ‘Akşehir Halkı’ndan, DALTONLARA KAPAK olsun..!

 

Normal021falsefalsefalseTRX-NONEX-NONE