Edinilen bilgiye göre; dün akşam saatlerinde jandarmaya başvuran Faden Yol, 6 Mayıs’ta akşam saatlerinde eşi Ramazan Yol’un iş bulmak amacıyla Akşehir ilçesindeki evlerinden çıkarak Doğanhisar ilçesi Başköy Mahallesine gittiğini ve bir daha kendisinden haber alamadığını belirterek kayıp ihbarında bulundu.

Bunun üzerine çalışma başlatan Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kayıp Yol’un son olarak çobanlık yapan Şükrü Ö. ile görüldüğünü tespit etti. Bunun üzerine Şükrü Ö. gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Şükrü Ö, jandarmadaki sorgusunda her şeyi ayrıntılarıyla anlattı. Zanlının ifadesinde, “Ramazan ile Ayaslar Mahallesi Gölcük mevkiine gittik. Aramızda alacak meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ramazan’ı boş su kuyusuna doğru ittim. Kuyuya düşünce tüfekle üzerine doğru ateş ettim. Daha sonra da olay yerinden ayrıldım.” dediği öğrenildi.

Jandarma ekipleri Şükrü Ö’nün gösterdiği 3 metre derinliğindeki boş su kuyusunda Ramazan Yol’un cansız bedenini buldu. Ceset, itfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkartılarak otopsi için morga kaldırıldı. Zanlı Şükrü Ö’nün jandarmadaki işlemleri devam ediyor.