Böyle bir sorunun, sorulması bile; anlamsızdır  ve garip olur.

O bölücü terörün başlaması DAHİ; DEĞİŞİK dış güçlerin planlaması ve olağanüstü finans  sağlaması; hatta  binlerce çeşit silahlar ve eğitim vermesi;  Akıl almaz büyüklükte   MALİ TEŞVİK YAĞDIRILMASIYLA GERÇEKLEŞTİ.

BU GİZLİ DÜŞMANLIK YENİ DEĞİLDİR.

MİLLETİMİZİ VE DEVLETİMİZİ YOK ETMEYİ AMAÇLAYAN SEVR  PROJESİ BİLE; O ÇOK KÖTÜ AMACIN İLK ADIMLARI DEĞİLDİ. DÜNYA ZALİMLERİ OLAN SÖMÜRGECİLER. ONDAN DA ÖNCE, BİZE KARŞIYDILAR

Anadolu'yu işgal etmeleri için Yunanlıları teşvik eden büyük güçler; o kötü projelerinin gerçekleşmesi için, hiç ara vermeden aynı istikamette bizi yok etmeye çalıştılar. İçimizdeki terörün de; açık veya gizli olarak dışarıdan desteklendiğinden hiçbir kuşkunuz olmasın!

O BELADAN, KURTULDUKTAN SONRA DA; SÖMÜRGECİLERİN BİZİMLE UĞRAŞMAKTAN VAZGEÇECEKLERİNİ BEKLEMEYİM. TEDBİRLİ VE hazırlıklı  OLALIM.

 

AVRUPA BİRLİĞİNE ÜYE OLMAK İSTİYORUZ. BİR SÜRÜ İMTİHANDAN GEÇİRMEYE VE İPOTEKLİ ŞARTLAR KOŞMAYA UĞRAŞILIYOR. KAPI BİR TÜRLÜ ARALANMIYOR.   ÖTELENİYORUZ, İTİLİP KAKILIYORUZ.

KOSKOCA GÜÇLÜ TÜRKİYE CUMHURİYETİNE ARALANMAYAN KAPI; İTİBARIVE EKONOMİSİ  YERLERDE SÜRÜNEN GÜNEY KIBRIS RUMLARINA;  ARDINA KADAR AÇILIYOR.

ELBETTE TÜM ENGELLERİ AŞACAĞIZ. BUNU YAPARKEN KOMŞULARIMIZLA İYİ GEÇİNMENİN VE EKONOMİMİZİ ÜRETKEN KILARAK BORÇSUZ BİR ÜLKE HALİNE GELMENİN; ÇOK YARARLI OLACAĞINI UMUTMAYALIM. Düşman kazanmayalım; dost ve müttefik olalım komşularımızla....