Edinilen bilgiye göre; 24 Ağustos Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, alkollü olduğu belirtilen araç sürücüsü M.Ç. ile araçta bulunan S.A., B.Ç. ve G.Y., trafikte bir başka sürücü ile tartıştı. Tartışma sonrasında, araçlar kırmızı ışıkta durduğu sırada, şüpheliler M.Ç. ve S.A., tartıştıkları diğer araç sürücüsü ile araçta bulunan eşine sopayla saldırdı.

Aldığı sopa darbesi ile yere düşen sürücünün eşi, ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir müddet müşahede altında tutulan mağdur şahıs, daha sonra taburcu edildi. Araç sürücüsü ve eşinin, Polis Merkezi’ne gelerek şahıslardan şikayetçi olmaları üzerine Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan araştırma ve kamera incelemesinde, şüpheli M.Ç. ile S.A.’nın sopayla saldırdığı görüntülere ulaşıldı.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Savcılık sorgulaması sonrasında B.Ç. ve G.Y. Savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen S.A. denetimli serbestlik tedbiri ile serbest bırakılırken, mahkemece tutuklanan şüpheli M.Ç. Akşehir Cezaevi’ne gönderildi. Şüpheli şahsa ait olan araçta yapılan aramada; 5 gram kenevir tohumu ile satır ve sopa ele geçirildiği öğrenildi.