Akşehir Aktif Dağcılık Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü (AKADEMİK) üyeleri tarafından gerçekleştirilen zirve yürüyüşünde, zirveye yaklaşıldıkça hava sıcaklığının ciddi miktarda düştüğü ve tırmanışın, kar yağışı ve rüzgarın etkisiyle başlayan tipi altında tamamlandığı belirtildi.

Zirvede Türk bayrağı ile kulüp bayrağı açan üyeler, basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, şehit olan ve yaşamını yitiren gazeteciler için de dua ettiler. Kulüp Başkanı Bayram Çini, zirveye ulaştıklarında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında; etkinliği Akşehir’de çalışan gazetecilere atfettiklerini ve zorlu görevlerini yerine getirirken kolaylıklar dilediklerini söyledi. Çini, yayını sırasında coğrafyamızın güzelliklerini de paylaştı.

Pervasız Gazetesi çalışanları olarak; dağcılık sporuna gönül vermiş ve arama kurtarma çalışmalarına yönelik organizasyonlarıyla toplumsal bir misyon üstlenmekten geri durmamış olan AKADEMİK Kulübü üyelerine, bizler için gerçekleştirdikleri bu zorlu zirve tırmanışından dolayı teşekkür ederiz.