Başkan Akkaya ziyaretleri kapsamında ilk olarak Akşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne giderek burada İlçe Sağlık Müdürü Muhammet Sait Yalçın ile görüştü. Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayan Akkaya, Akşehir’de tıp camiasının hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek; “Akşehir halkı adına sizlere bu çalışmalar için teşekkür ediyorum. Özellikle pandemi sürecinde çok büyük fedakarca çalışmalar oldu. Bunu takdir etmemek mümkün değil, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi. İlçe Sağlık Müdürü Muhammet Sait Yalçın da Başkan Akkaya’ya teşekkür ederek; “Biz de sağlık çalışanları olarak belediyemizin desteğini her daim yanımızda hissettik. Hem sağlık çalışanları adına hem de kendi adıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Tıp Bayramı ziyaretleri kapsamında Özel Akşehir PARKHAYAT Hastanesi’ne geçen Başkan Akkaya, burada Hastane Direktörü Hadi Kaya ve Başhekimi Dr. Mehmet Serkan Demirdağ ile bir araya geldi. Hastanedeki tüm çalışanların Tıp Bayramı’nı kutlayan Akkaya; PARKHAYAT Hastanesi ekibinin hizmetlerinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretinden dolayı Başkan Akkaya’ya teşekkür eden Başhekimi Dr. Mehmet Serkan Demirdağ, bu tür ziyaretlerin kendilerini daha çok motive ettiğinin altını çizdi.

Başkanı Akkaya; Tıp Bayramı münasebetiyle son olarak Akşehir Devlet Hastanesi’ne geçerek Başhekim Yardımcısı Nurettin Hamad ile görüştü. Burada da tüm sağlık personelinin Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Akkaya; “Pandemi döneminde tüm sağlık çalışanlarımız fedakarca bir şekilde hizmet verdiler. Bu yaptığınız fedakarca ve cefakarca çalışmalarınızı Cenab-ı Mevla daim kılsın inşallah” dedi. Başhekim Yardımcısı Nurettin Hamad da “Sizin desteğinizi her zaman hissediyoruz. Akşehir Devlet Hastanesi hekimleri adına teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek Başkan Akkaya'ya ziyareti için teşekkür etti.