Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 177. Yıldönümünü kutlayan Kaymakam Küreci; telefon dolandırıcılarına yönelik olarak Akşehir merkezli Konya, Antalya ve Mersin’de düzenlenen ve 13 kişinin tutuklandığı operasyondaki başarılı çalışmalarından dolayı Akşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir, Asayiş Büro Amiri Metin Aksoy, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ali Mert, Polis Merkezi Amiri İhsan Sarıaslan, Çocuk Büro Amiri Alper Akkoyun, Silah Ruhsat Büro Amiri Nihat Harmankaya ve Koruma Büro Amiri Ercüment Cem Başdemir’e Başarı Belgesi takdim etti.

Öğretmenleri Yunus Yurt eşliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Haydar Tuna İlkokulu öğrencileri Emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutlarken, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir koltuğunu bir süreliğine misafirlerine emanet etti. Şiir ve mektup okuyan öğrenciler, yaptıkları Polis Haftası temalı boyama çalışmalarını polislere verdiler.

Polis Haftası’nda şehitlerimiz için de Ulu Cami’de Cuma namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okutularak şehit Emniyet mensupları anıldı.