Joseph Kesselring’in “Arsenic and Old Lace” adlı eserinin tiyatrocu Nedim Saban tarafından yeniden uyarlaması olan oyun, Tiyatro Kare tarafından Nasreddin Hoca Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelendi. Kara komedinin en iyi örneklerinden biri olan eserde; insanları huzura kavuşturmanın ve yalnızlıktan kurtarmanın yolunun onları zehirlemek olduğuna inanan iki kadının hikayesi anlatılıyor. Oyunda rol alan değerli tiyatrocular Suna Keskin, Melek Baykal, Nedim Saban, Birol Engeler, Özgür Yetkin, Cem Güler ve Edibe Aysuda Dalğıç, Akşehirliler tarafından ayakta alkışlandı.

Oyunun sonunda bir konuşma yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; Akşehir’de böylesine önemli sanatçıları ağırlamaktan gurur duyduklarını belirterek sanatçılara teşekkür etti. Tiyatro Kare adına sanatçı Suna Keskin’e plaket takdim edildi.

Nevra Serezli: Ağaçlar Ayakta Ölür

Tiyatro Kare tarafından bu akşam saat 21:00’da Akşehir Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan “Ağaçlar Ayakta Ölür” isimli oyunla da Türk tiyatrosunun efsane isimlerinden Nevra Serezli ve usta oyuncu Nuri Gökaşan Akşehirlilerle buluşacak.