Bu yılki Onur Günü programı; 24 Ağustos Salı günü saat 10:00’da, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan resmi törenle başlayacak. Atatürk Anıtı’na çelenk sunularak Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol konuşmaları yapılacak. Mehteran Gösterisini, “Akşehir Üstünden Afyon’a Temsili Yürüyüş” takip edecek.

Batı Cephesi Karargahı Müzesi’nin saat 11:00’da ziyaret edilmesi sonrasında gerçekleştirilecek olan Büyük Taarruz Bisiklet Turu, saat 14:00’da Akşehir Garnizon Komutanlığı önünden başlayacak. Saat 14:30’da Sanayi Spor Kompleksi Sentetik Sahasında yapılacak olan 24 Ağustos Onur Günü Futbol Turnuvası Final Müsabakası sonrasında Kupa Töreni düzenlenecek.

Onur Günü’nde Nasreddin Hoca Stadyumu’nda yapılacak olan günün son iki etkinliğine vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Akşehirliler, saat 16:00’da başlayacak olan Atlı Okçuluk Gösterilerinin ardından, başlama düdüğü saat 18:00’da çalınacak olan ve Onur Günü anısına düzenlenen futbol karşılaşmasını izleme fırsatı bulacaklar.