Akşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen buluşmada bir konuşma yapan Başkan Akkaya; “Tebessümlü yüzlerimizin günü kutlu olsun. Allah sağlık ve afiyetle bu tebessümleri yüzlerinden eksik etmesin inşallah. Down sendromluların sosyal hayata adapte olmaları için Akşehir Belediyesi olarak açacağımız Down Kafe yakında Arastamızda faaliyete geçecek. Buraya gelip yeme içme gibi konularda destek olmaları için kamu kurumlarımızla görüşmeler yapacağız. Kafemizde çalışabilir nitelikte olan tebessümlü yüzler çalışacak, hizmet verecek, para kazanacak. Böyle hep birlikte orayı ayakta tutacağız” dedi.

Tebessümlü Yüzler buluşmasına; Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Akşehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği ve Spor Kulübü (AKŞENDER) Başkanı Abdülkadir Susam, Nasrettin Hoca Özel Eğitim Uygulama Merkezi yetkileri, Özel Sevgi ve Özel Umut Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri ve eğitmenleri de katıldı.

Down sendromlu bireylerin aileleri ve eğitmenleri de verdiği desteklerden dolayı Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya teşekkür ettiler.