Uzun bir süreyi, vatan hainleriyle pazarlık yaparak boşa götürmek ÜLKEMİZE MİLLETİMİZE VE DEVLETİMİZE ÇOK ZARAR VERDİ

Seçmenlerimizin çoğu bunun farkında olmasalar da; gündemi sürekli izleyenler elbette durumu görmüşlerdir.

Belki oylar sandığa atılırken on binlerce şehidimize mal olan bu ihmalkarlık (Hadi gene de kasıt demeyelim?)  vatandaşlarımız tarafından inşa Allah dikkate alınır...  (Mı acaba?)

*Barikatlar, hendekler ve patlayıcılarla doldurulan tuzaklar kazılırken; niçin görmezden gelindi?

*(Görülememesi mümkün mü?)

*Yüce Meclisin çok yakınına; Devlet mahallesinin tam ortasına ve Birçok silahlı nöbetçi ve görevlilerin bulunduğu tören alanına, patlayıcılarla doldurulmuş koca bir minibüsün getirilip yerleştirilebilmesi...

Bunun yüzlerce görevli ve silahlı nöbetçi tarafından fark edilmemesinin olanağı var mıydı?

Devletimize ve milletimize yaşatılan felaketler; aklın kabul edemeyeceği bir fecaattir.

*Hiç olmazsa, bir-iki ay önce opera karşısındaki alana  toplanan vatandaşlarımızın ortasında gerçekleştirilen canlı bomba eyleminde şehit olan yüzlerce vatandaşımızın kaybı; yetkilileri uyarmış ve utandırmış olmalıydı!

Ders almamak; ihmalkarlık; tedbirsizlik; ülkemize ve insanlarımıza karşı işlenmiş büyük bir cinayettir.

Görevli ve sorumlulardan hiç istifa eden oldu mu? Böyle bir ihmalkarlık Japonya'da veya Kore'de olsaydı; vicdanı sızlayan birçok görevli kendilerini, intihar ederek cezalandırırlardı.

Bizde ise başarısız olan;  hatta vatandaşlarımızı eşit tutmadığı gibi; "Devletin Malı Deniz!"  mantığıyla; hazinemizi kendi keyfince tüketip bitiren politikacılar; saltanatlarını sülale boyutunda asırlarca sürdürebilmenin; planlarını yapıyorlar.