Savaşlar, sadece bir bölgeyi fethetmek yahut başka bir ülkeyi yok etmek için mi çıkartılır? Geri plandaki üçüncü taraflar ve savaş finansörleri, çıkarları için sadece avuçlarını ovuşturup savaş çıksın diye dua mı ederler?

Son sorudan başlayacak olursak hayır, savaş baronları özellikle son 200 yıldır oturup savaş çıksın diye oturup beklemekle yetinmiyorlar. Bilakis yeni bir savaş çıkması için yoğun çabalar sarf ediyorlar. Bu soruyu cevapladığımız için ilk soru da cevaplanmış oldu böylece.

Sanayi devriminden sonra sanayileşmiş ülkeler, sömürgecilik yarışında birbirlerine üstünlük sağlamak için çabaladılar. Birinci Dünya Savaşı, bu sömürgelerin kesin olarak paylaşılması için çıkarıldı. Peki, bu savaşın tarih kitaplarında bize sunulan klişe başlama sebebi neydi? "Avusturya- Macaristan Veliahtı’nın bir Sırp milliyetçisi tarafından suikaste uğraması." Peki sadece iki devlet arasında yaşanabilecek bir çatışma nasıl oldu da dünya savaşına evrildi? Nedeni, yukarıda bahsettiğim gibi Osmanlı Devletini ve sömürgeleri emperyalist devletler arasında bölüştürmek ve savaşlar sayesinde zenginleşen ailelerin daha da zenginleşmesini sağlamak. Savaş sayesinde nasıl mı zenginleşilir?

Örnek olarak bugün bile dünyanın en zengin ailesi olan Rothschild Hanedanlığı'ndan bahsedelim. Bu aile neredeyse bütün büyük savaşların finansmanıdır diyebiliriz. Üstelik bunu yüzyıllardır yapıyorlar. Örneğin ilk kez savaş ticaretine "Napolyon’un, İngiltere ile yaptığı Waterloo Savaşı’yla başladı. Waterloo Savaşı’nda İngiltere’ye mal kaçıran ve birlikleri finanse eden aile, bir yandan da her iki tarafa yüksek faizlerle borç veriyordu." (1)

Tabii bu Rothschild ailesi için başlangıçtı. 1815 yılında başladıkları bu savaş ticareti mesleği, 1. Dünya Savaşı'nda zirveye ulaşacaktı. Tarih kitaplarında yazılanlara göre hepimiz; bir Sırplı, sömürgecilik yarışı veya silahlanma yarışı yüzünden dünya savaşının başladığını okuruz. Ancak tarih kitaplarında Lord Rothschild'in, İngiltere Devleti'ni hem zengin petrol yatakları hem de İsrail Devleti'nin kurulması için Osmanlı ve Almanya'ya karşı finanse ettiğini okuyamayız.

Bir diğer büyük savaş 2. Dünya Savaşı. İlk dünya savaşından sonra İsrail'i Osmanlı'dan koparan Rothschild destekli İngiltere, Filistin'de yeni bir Yahudi devleti kurmayı hedeflemişti. Ancak Filistin'de yeterli sayıda Yahudi yoktu. Avrupa`da yaşayan Yahudiler Orta Doğu'ya göçe ikna edilmeliydi. Ancak bu o günlerde çok zor bir işti. Çünkü Yahudiler, Avrupa'da gayet rahat ve huzurlu bir yaşam sürmektedirler. Rothschild ailesi, bu sorunun çözümü için yeni bir savaşa ihtiyaç olduğunu anladı.

Avrupa'da rahat yaşam süren Yahudilerin rahatlarını bozacak birisi lazımdı. Evet, yeni seçilmiş ve desteklenmesi gereken kişi Adolf Hitler olacaktı. "Adolf Hitler’in başa getirilmesi ve onun Faşist Poltikası, Rothschild oyunlarıdır. Yahudilerin yıllar boyunca katledilmesi yine Rothschildler tarafından telkin edilmiştir. Bu sayede soykırıma uğrayan yahudilerden sağ kalanlar İsrail Devletine geleceklerdi. Nitekim öyle de olmuştur." (2)

Bizler tarih kitaplarında; Hitler ve Mussolini'nin faşist iktidarlarını tüm dünyaya yaymak ve Hitler'in Polonya'yı işgal etmesi yüzünden 2. Dünya Savaşı'nın fiili olarak başladığını okuruz. Geri plandaki İsrail Devleti'nin kurulması amacını, savaş finansörlerinin amaçlarını ise okuyamayız.

Gelelim 3. Dünya Savaşı'na… Şimdi diyeceksiniz ki böyle bir savaşın çıkması için büyük bir neden yok. Sorum şu: 1. ve 2. Dünya Savaşlarının "tarih kitaplarında bize sunulan" çıkış nedenleri çok büyük olaylardan mı oluşuyor? Ayrıca savaş ticareti yapanların neden yeni bir savaşa ihtiyaçları olduğunu söylemek isterim. İşte yeni neden: DÜNYA NÜFUSUNU AZALTMAK.

Evet, yanlış okumadınız. Üstelik bunu çekinmeden söyleyenler bile var. Kim mi söylüyor? Yine dünyanın en zengin ailelerinden Rockefeller Hanedanlığı'nın üyesi, toplam 6 kalp ve 2 böbrek nakli yapılan ve 2017'de 102 yaşında ölen David Rockefeller.

Şimdi David Rockefeller'in 1994 yılındaki "nüfus planlaması" hakkındaki konuşmasına bakalım: "İnsan sağlığındaki yapılan gelişimler ölüm oranında son 40 yılda yüzde 60'lık düşüşe neden oldu. Aynı dönemde ortalama insan ömrü 1950 yıllarında 46 yıl iken bugün 63 yıla yükseldi. Bu pozitif sonuçlar, insan nüfusu için iyi gözükse de aynı zamanda kısa sürede yükselen insan nüfusu 6 milyarı aştı ve 2020 yılında rahatlıkla 8 milyarı aşabilir. Nüfus artışının negatif etkisi tüm dünyadaki ekosistemi açık şekilde tehdit altına sokuyor. Gittikçe fazlalaşan dünya kaynaklarını kullanma, su ve enerji kaynaklarını tüketme, sorunun en büyük endişesidir. Birleşmiş Milletler, nüfus artışıyla beraber artan aşırı tüketim ve çevre kirliliğini iyi bir yaşam amacı için "sınır ötesi mücadeleleriyle!" ele alıncaya kadar tehdit altında olacaktır.” (3)

Yukarıdaki konuşmayı yapan kişi, yine savaş ticaretini meslek edinmiş bir ailenin yani Rockefeller ailesinin en yaşlı üyesidir. 2017'de öldükten sonra ailesi onun bu sözlerini miras edinmiş olamazlar mı? Ayrıca konuşmanın tamamını dinlediğinizde, sanki medeni ve hukuki yollardan nüfus azaltma politikası uygulanması gerektiğinden bahsettiğini zannedebilirsiniz. Ancak esas vermek istediği mesajlar, yukarıda alıntıladığım yerlerdir. Yani şeytan ayrıntıda gizli…

Sonuç olarak; 2. Dünya Savaşı'ndan sonra artık dünyanın geleceğini yönetmek ve tek dünya devletini kurmak isteyenlerin, planlarını uygulamaya koyduğunu görebiliriz. Bu amaç doğrultusunda dünya nüfusu en büyük engel olarak görülüyor. Bir yandan hastalıkları üreten bu güçler yine en büyük ilaç şirketlerinin de sahibi. Ancak dünya nüfusunu hastalıklar ve tıbbi nüfus kontrolü ile azaltamayacaklarının da farkındalar. Tüm bunları birleştirdiğimizde savaş baronları bu amacı hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için yeni bir savaşı finanse ediyor olabilirler mi? Gelecek savaş, insanlığın son savaşı olabilir mi?

Yazımı Albert Einstein'ın şu sözü ile noktalamak istiyorum: "3. Dünya savaşında hangi silahların kullanılacağını bilmiyorum ama 4. Dünya savaşında taş ve sopalar olacağını biliyorum."

Bir sonraki yazımda "nüfus planlaması" fikrini insanların zihnine yerleştirmek için Hollywood'u nasıl kullandıkları konusunu işleyeceğim.

Kaynakça:
1-http://halkinkurtulusu.net/?p=7929(Savaşların Mimarı Rothschild Ailesi)
2-http://michaelsikkofield.blogspot.com(Rothschild, İsrail ve Dünya Savaşları)
3-David Rockefeller'in konuşmasının tamamı: https://youtu.be/TnbPy3iee44